Ne putem bucura de experiența celui mai lung si modern Alpine Coaster din România, în Toplița!
În cadrul Pensiunii Baciu, Toplița, Harghita

Program de funcționare Alpine Coaster:

Datorita conditiilor meteo Alpine Coasterul este temporar inchis !

Luni – Vineri: 11:00 – 18:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00

Tarife Bob:

Copii 3-14 ani:

RON 15 /tură

Persoane peste 14 ani:

RON 20 /tură

Regulament:

Utilizatorul instalației folosește echipamentul pe propria răspundere și își asumă riscul pentru aceasta.

Greutatea totală a pasagerilor nu trebuie să depășească 150 kg pe sanie.

Utilizatorul va purta o îmbrăcminte adecvată și nu se află sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Viteza de deplasare trebuie ajustată pentru a nu vă pune în pericol atât pe dvs., cât și pe ceilalți.

Păstrați o distanță de cel puțin 25 m față de sania din fața ta.

Nu vă deplasați prea încet și opriți doar în caz de urgență.

Urmărirea de aproape este interzisă. În orice caz de tamponare din spate, utilizatorul saniei din spate este responsabil pentru toate consecințele.

Utilizarea iresponsabilă poate produce vătămări grave.

Întotdeauna frânați din timp și intrați în stația de la finalul traseului cu o viteză aproximativă mersului la pas. Acordați o atenție și precauție deosebită în zona de final a traseului!

Menținți întotdeauna poziția corpului cu fața către direcția de mers – nu vă sunt întoarceți, nu vă sunt întotdeauna și nu vă ridicați în genunchi.

Urmați toate indicațiile regăsite pe panourile indicatoare și concentrate-vă mereu următoarea secțiune de traseu (cel puțin luate în sanie. 25 min aval).

Instrucțiunile personalului de la pornire și intervalele de pornire trebuie să respecte întocmai.

Utilizarea instalației este permisă doar cu sania originală și purtând centura de siguranță atât pe urcare, cât și pe coborâre.

Copiii pot folosi această instalație doar după vârsta de 3 ani.

Copiii cu vârsta de până la 8 ani pot utiliza instalația doar cu sania cu 2 locuri însoțiți de o persoană mai mare (mai mare de 8 ani și cu o înălțime minimă de 1,35 m) care e familiară cu utilizarea instalațiilor și căreia i-a fost transferată întreaga responsabilitate de către personalul de operare și supraveghere.

Persoana mai înaltă și responsabilă va sta întotdeauna în spate și va trebui să-și păstreze mâinile pe manete de frână și niciodată pe șinele de rulare!

Conducătorul (cel din spate) este responsabil pentru siguranță și trebuie să fie dispus și capabil să folosească frâna ori de câte ori este nevoie.

Persoana care va sta în față și va păstra mâinile pe mânere și nu va atinge șinele de rulare sau partea de dedesubt a saniei!

Dacă traseul este ud sau înghețat distanța dintre sănătate va trebui să fie de minimum 50 m datorită creșterii distanței necesare de frânare.

Instrucțiuni primite de la personal trebuie să respecte întocmai. Nerespectarea acestora, dar și a condițiilor de utilizare va duce la scoaterea din instalație.

Orice accident trebuie raportat imediat operatorilor instalații.

Intrarea în incintă se va face doar prin intrările prezentate. Utilizatorul poate începe și încheia tura doar în punctele indicate pentru aceasta.

Persoanele care nu au capacitatea de sta corespunzător în sanie sau de a opera sania datorită unor limitări fizice sau mentale nu au voie să folosească instalația numai acompaniați de către un specialist sau de către o persoană de încredere care își asumă răspunderea pentru aceștia.

Femeile însărcinate nu au voie să utilizeze instalația datorită modului de operare.

Instrucțiunile personalului operator trebuie să fie respectate.

Animalele, umbrelele, bastoanele de sprijin, elementele de dantelă ori alte obiecte voluminoase, ascuțite sau libere nu pot fi luate în sanie.

Nu apropiați elementele vestimentare libere (sepci, eșarfe, șireturi, etc.) și părul lung de șinele de rulare sau de roțile saniei.

Fumatul și folosirea telefoanelor mobile, camerelor de foto sau video, etc. sunt interzise pe parcursul turei.

Pasagerul este responsabil de orice pierdere sau deteriorare cauzată de aparatura electronică.

Sunt interzise următoarele:

– deteriorarea incintelor, echipamentelor sau a săniilor;

– crearea obstacolelor pe căile de rulare sau punerea în funcțiune fără aprobare;

– operarea de către persoane neautorizate a facilităților care deservesc instalația sau care lucrează la prevenirea accidentelor sau orice alte fapte asemănătoare.

Plata și achiziționarea unui bilet prezent acceptul dumneavoastră a acestor condiții în mod irevocabil. Orice revendicări de compensare sunt excluse.

pensiuneabaciu.comAlpine Coaster – Bob